Tarieven 2018

U kunt kiezen uit

Pedicure behandelingNagels knippen, eelt/kloven en/of likdoorn verwijderen (zowel handmatig als mechanisch), nagelomgeving verzorgen, en afsluitend worden uw voeten behandeld met een verzorgende voet crème ( á 45 min) 
€ 30,00
Verlenging per 15 minutenUitlopen van een behandeling door bv. de hoeveelheid eelt of de extra tijd die ingroeiende nagels met zich mee kunnen brengen 
€ 8,50
DeelbehandelingKort behandeling, bijvoorbeeld Nagels knippen, Likdoorn verwijderen, ingroeiende nagels 
€ 17,50
Nagels lakkenbasecoat, 2 x kleurlak, 1x topcoat 
€ 12,50
NagelcorrectieZoals, trauma-nagels, kalknagels, schimmelnagels 
€ 12,50
Voet reflexmassageEen uitgebreide massage van de onderbenen en voeten die de bloedsomloop stimuleert, de afvalstoffen afvoert, maar vooral heel ontspannend is. 
€ 30,50
Pedicure, voetscrubEen complete pedicurebehandeling met een voetscrub en een verzorgende crème afgesloten wordt. 
€ 33,50
Hotstone massage van voeten en onderbeenHotstone voet massage is een unieke combinatie van warmte, beweging en ontspanning. Ontgift het lichaam (afvoeren van afvalstoffen), stimuleert de bloedsomloop en brengt het lichaam in balans. 
€ 32,50
Pedicure, scrub met korte voetmassageEen complete pedicurebehandeling die met een voetscrub en een uitgebreide massage van voet en onderbeen waaraan een etherische olie is toegevoegd. 
€ 42,10
Cosmetische Pedicure, scrub en voetmasker met korte voetmassageComplete pedicure behandeling , een voetscrub , een verwenmasker ter afsluiting een korte voetmassage met speciale voetcrème 
€ 47,25
De luxe Pedicure, scrub en paraffine badComplete pedicure behandeling, voetscrub en een paraffine bad neemt de doorbloeding in de huid toe, zodat de werkstoffen uit het voetverzorgende product goed opgenomen wordt, en uw voeten voelen weer glad en zijdezacht aan. Dit is een behandeling waarbij uw voeten worden ondergedompeld ineen bad met een speciale warme was (paraffine). 
€ 47,00
Pedicurebehandeling + basecoatwitte lijn op de nageluiteinden,+ 2x kleurlak. 1x top coat 
€ 40,00
Pedicure & BeenharsenComplete pedicure behandeling en voor het verwijderen van (overmatige) beharing.Het voordeel van het harsen is dat de haartjes ongeveer 4-6 weken weg blijven. 
€ 50,50
Pedicure Hotstone onderbeenHotstone voet massage is een unieke combinatie van warmte, beweging en ontspanning. Ontgift het lichaam (afvoeren van afvalstoffen), stimuleert de bloedsomloop en brengt het lichaam in balans 
€ 55,90
Ambulant binnen regio Zoetermeer extra 
€ 2,50
Ambulant buiten regio extra 
€ 5,50
   
Copyright (c) 2020 Chahaira 's Pedicure's & Salon Webdesign & Coding door Based Online